Onboarding

Motiverende Målrettet og skræddersyet

Onboarding

Hvorfor et onboarding-forløb?

46% af førstegangssøgende forlader jobbet inden for 18 måneder.
25% af alle nyansatte forlader deres job allerede inden det første år.
22% gør det, inden de når 45 arbejdsdage.
Mange virksomheder oplever, at det er svært at rekruttere og fastholde nye medarbejdere. Samtidigt oplever mange ny-rekrutterede medarbejdere ikke at blive integreret ordentligt i virksomheden fra start. Ofte skyldes de tre ovenstående tal, at virksomhederne glemmer at investere i et kulturelt og
socialt forløb for nye medarbejdere. Det er afgørende for medarbejdernes fremtid i virksomheden, at de bliver en del af teamet og skaber sociale og faglige relationer indenfor de første 12 måneder.

KONTAKT EN AF VORES ACCOUNTMANAGERS, DER VIL GENNEMGÅ MULIGHEDERNE MED JER.

69% af ny-rekrutterede er mere tilbøjelige til at blive i en virksomhed i over 3 år, hvis de oplever et velfungerende og succesfuldt onboarding-forløb.

Vi hjælper jer med at kommunikere og aktivere den vigtigste del af onboardingprocessen: jeres kultur og værdier. Ahakompagniet har 15 års erfaring med at designe og afholde aktiviteter, der støtter op omkring et succesfuldt onboarding-forløb. Igennem et skræddersyet forløb fastlægges timeline for de første 18 måneder, med en række teambuilding aktiviteter og læringsforløb. Præsenter jeres organisation for medarbejderne på en ny og mere engagerende måde. Skab et onboarding-forløb, som sikrer at nye medarbejdere hurtigt bliver en del af jer.