MOTIVATION & FORANDRING

FÅ OPSKRIFTEN PÅ MOTIVAtiON UNDER FORANDRING

I dette teambuilding kursus sætter vi fokus på at skabe arbejdsglæde og motivation i en verden under konstant forandring.

Deltagerne vil modtage en række effektive strategier og opskrifter på at skabe et motiveret arbejdsmiljø under voldsomme forandringer.

Et garanteret motiverende kursus med en buffet af dynamiske værktøjer til at skabe arbejdsglæde og motivation i teamet. En “hjerne-opgradering” som får deltagerne til indse, at de altid har et valg, at ansvaret er deres, og at mulighederne er ubegrænsede. Den direkte vej til begejstring, glæde og personlig motivation.

Udfordringen

At satse på at nogle få nøgle personer i organisationen kan motiverer de andre er farligt. Økonomiske og materielle gulerødder er sjældent tilfredsstillende (Se Dan Pinks tedtalk). Vi tror at den mest effektive løsning på denne udfordring er at lære medarbejderne at motiverer sig selv og hinanden og derigennem skabe arbejdsglæde. Læringen vil kombineres med en eller flere af vores aktiviteter til at underbygge læringspointerne.

Udbytte

·       En motiveret medarbejder
·       Forandringsappetit
·       Drive og handlingsorientering

Deltagerne vil opnå færdigheder i:

·       At påtage sig en positiv energisk holdning og indstilling
·       Udfordre vaner og gamle adfærdsmønstre
·       At motivere sig selv og hinanden

Book your event today

Group size

10 - 20 People

Key themes

duration

1 - 2 dage

Price category

8.995 kr. for op til 20 pers.