FORSLAG TIL LOKATIONER

Uanset hvor i er i landet kommer vi gerne forbi og afholder et teambuilding arrangement effektivt og smertefrit for jer .

Stort set alle vores teambuilding aktiviteter er designet til at kunne blive afholdt på de fleste lokationer, eksempelvis: 

  • Hoteller og konferencecentre.
  • I jeres egne mødelokaler eller kantine
  • Offentlige skove og parker
  • I Byen
  • Spejder Hytter
  • Direktørens kæmpe villa

Vi kan tilpasse vores teambuilding aktiviteter til mange forskellige steder og lokationer. Vi anbefaler dog ikke restauranter og caféer, hvor der også er andre gæster med mindre vi kan skærmet af for de andre gæster. Nogle aktiviteter vil dog kræve adgang / plads til projekter og lærred.

koebenhavn

Teambuilding København

Der findes man interessante lokationer til afholdelse i København. Ahakompagniet har haft kontor i området onkring Nyhavn de sidste 15 år så vi kender flere kendte endnu flere mindre kendte lokationer og muligheder i kan bruge . Kombiner jeres teamaktivitet med en af byens mange gode restauranter og eller oplevelser.  Mulighederne for teambuilding er uendelige mange og vi hjælper jer med at finde den rigtige løsning til netop jeres team.

MBK A/S

www.mbk.dk

Timequest  Escaperooms

www.timequest.nu

Scandic Sluseholmen

www.scandic.sluseholmen.dk

Teambuilding Sjælland

Søger i efter lokationer til teambuilding på Sjælland har vi særdeles stor erfaring. Vi har afholdt mere end 250 events på hele sjælland og har vores egen base i Nordsjælland.  Så hvis i afholder jeres event på Sjælland, kender vi højst sandsynligt lokationen eller kan anbefale det bedste sted for jer.  Sjælland byder på flere forskellige muligheder med gode såvel indendørs som udendørs lokaliteter.  
 
 

Sørup Herregård

www.sorup.dk

Kysthusene Gilleleje

https://www.kysthusene.dk/

Bautahøj kursuscenter

 https://bautahoj.dk/    

Kolle Kolle Værløse

https://kollekolle.dk/

Fyn

Fyn byder på mange forskellige teambuilding lokationer samt flotte naturområder til udendørs firmaarrangement . Vi kommer ofte og afholder teambuilding øvelser på en af de velbeliggende konferencecentre eller smukke slotte og herregårde. Fyn ligger dejligt centralt for landsdækkende firmaer og organisationer med max. 2 timers kørsel fra stort set hele landet. 
 
 

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

https://www.sinatur.dk/storebaelt/

Sixtus Sinatur Hotel & Konference

https://www.sinatur.dk/sixtus/

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

https://www.sinatur.dk/gl-avernaes/

hotel vejlefjord

Jylland

Ahakompagniet arrangerer og afholder teambuilding og firmaarrangementer i hele Jylland. Vores primære erfarings distrikt er trekants området hvor vi afholder flere arrangementer om måneden i Århus, Kolding ,vejle og Fredericia området. Skønnne konference centre og herregårde og super byer og skove til  vores udendørs aktiviteter.

Legoland hotel og  conference

https://www.legolandconference.dk/

Hotel fuglesøcentret

https://www.fuglsoecentret.dk/